Over WTC Maarssen

Wieler Toerclub Maarssen is een fietsclub met meer dan 200 leden. De club is opgericht op 20 december 1982 en is zeer actief.

Zo zijn er naast de wekelijks terugkerende clubritten ook veel uitstapjes naar b.v. Limburg, deArdennen, Duitsland en Frankrijk.

We vinden belangrijk dat alle leden plezier hebWTC-Maarssenben in het uitoefenen van hun hobby. Als club willen we dat faciliteren met in het zomerseizoen twee clubritten per week. Namelijk op woensdagavond en zondagochtend.

Daarnaast zijn er nog diverse ritten op andere dagen, meerijden met georganiseerde toertochten in NL, maar ook in Frankrijk,  clubweekenden (naar o.a. Limburg) en dergelijke. Zoals je leest zijn er diverse mogelijkheden om van je racefiets te genieten.

Hou je ook van Mountainbiken (MTB/ ATB) dan kan je ook bij WTC Maarssen terecht. In de wintermaanden gaan we iedere zondagochtend een rondje over uitgezette parcoursen rijden in de omgeving van Hilversum en in de bossen van Bilthoven en Zeist.

Voor zowel de racefiets als wel de mountainbike hebben we meerdere snelheidsgroepen. (https://www.wtcmaarssen.nl/toerfietsen/)