Wielertoerclub Maarssen

Dé vereniging voor de sportieve en recreatieve RACE- en gravel/MTB-fietser in de omgeving Stichtse Vecht en Utrecht!

WTC Maarssen is opgericht op 20 december 1982. Sinds de oprichting is onze club uitgegroeid tot een sportvereniging met zo’n 175 leden. Wij zijn een NTFU wielervereniging voor fietsers met passie voor wielrennen en mountain-/ gravelbiken die samen sportieve uitdagingen aangaan. Wij staan voor plezier, gezelligheid, veiligheid en verantwoordelijkheid.

Onder de leden bevinden zich jongeren en ouderen, mannen en (een steeds groter wordende groep!) vrouwen,  recreatieve fietsers, lange afstandsfietsers en mountainbikers.

De vereniging biedt fietsmogelijkheden voor iedereen. Voor de sportieve fietser met ambitie tot hoge snelheden en lange afstanden, maar ook voor de recreatieve fietser die opzoek is naar beweging en sociaal contact. Onze vereniging organiseert regelmatig sportieve fietsactiviteiten zoals gezellige toertochten en fietstripjes.

Op onze website vind je de informatie die je nodig heeft om samen met ons te fietsen en om actief deel te nemen aan het beheer van de vereniging en de vele activiteiten die wij jaarlijks organiseren.