Proefrijden

Veel mensen twijfelen aan hun eigen kunnen en durven dan eigenlijk niet mee te fietsen. Heb ik wel de juiste conditie? Kan ik zulke lange afstanden mee fietsen? Hoeveel tijd vergt het, hoe is het om in een peloton te fietsen?

Begrijpelijke vragen, maar het is jammer als het je thuis houdt. Want zoals je hebt kunnen lezen is er voor elk-wat-wils. Nog beter, als de soort groep er niet is waar jij je lekker bij voelt, dan heb je de mogelijkheid om dit zelf op te zetten. Je fietst dan toch in clubverband, dus met de nodige gezelligheid, en er is al van alles geregeld rondom je lidmaatschap (bv verzekering en kleding). Als wieler club willen we iedereen faciliteren op het gebied van de wielersport.

Wil je het zelf ook eens proberen, om mee te rijden in een van de groepen? Ben je nieuwsgierig naar de club? Dan kun je, om de sfeer te proeven , altijd geheel vrijblijvend twee keer mee fietsen. Wil je dit wel even via de website melden? Gebruik hiervoor het contact formulier op de Contact pagina: https://www.wtcmaarssen.nl/contacten/. Heb je sterke twijfels en vind je het prettig om iemand te hebben, die je mee op sleeptouw neemt en een oogje in het zeil houdt, meld dit op het contact formulier of neem contact op met de voorzitter van de club,  via voorzitter@wtcmaarssen.nl.   Vermeld dan je telefoonnummer waarmee we in contact met je kunnen komen. Dan bespreken we samen hoe we jou twijfels kunnen proberen weg te nemen en je een begeleiding te zoeken om je uiteindelijk mee te laten fietsen in een van de groepen.

Lid worden: inschrijfformulier