Mijn Account

Inloggen

Met je gebruikersnaam en wachtwoord kan jij je opgeven voor clubactiviteiten en jouw accountgegevens beheren. Ook heb je hiermee toegang tot informatie die alleen voor leden toegangelijk is. Kijk hier voor meer informatie over de bescherming van jouw privacy.

Voor leden: adres- en telefoonnummer wijzigingen graag per email aan het secretariaat sturen: Secretaris@wtcmaarssen.nl

Foto’s van solorit plaatsen

Om foto’s te delen met andere leden, zijn er wat vragen gekomen, hoe dat precies moet. Daarom een korte instructie film waarin dat wordt uitgelegd. Succes!

Komende activiteiten

Voor meer informatie en aanmelden klik op de onderstaande links: 

Voor de volgende activiteiten kan je momenteel nog niet aanmelden, maar wellicht handig om alvast in je agenda te plaatsen:

Toevoeging 16 maart 2020: wegens maatregelen op het gebied van het Corona-virus kan het zijn dat er activiteiten niet doorgaan.  Hou svp de melding via w-app en info op deze website in de gaten.

Zaterdag 13 juni t/m Zaterdag 20 juni Buitenland reis: week Alp d’Huez: lees apart artikel in deze Pedaleur (helaas geannuleerd)
Juli – augustus Zomervakantie periode
Zaterdag 5 september WTC Maarssen bbq – omdat het kan
Zondag 20 of 27 september Bossche Bollentoch: clubrit naar Den Bosch
Woensdag 8 of 15 oktober Start spinning
Zondag 11 oktober Ruud’s Koppeltijdrit
Zaterdag 7 november t/m Zondag 8 november Najaarsweekend MTB
Zaterdag 2 januari 2021 Oliebollentocht (mogelijk andere datum)

 

Dit is vast een overzicht van de activiteiten die gepland staan, om alvast rekening met het thuisfront te kunnen houden. Opgeven gaat via de website, zoals gebruikelijk.