Het lidmaatschap

Het lidmaatschap van WTC Maarssen brengt meerdere praktische voordelen met zich mee: 

  • Doordat WTC Maarssen een NTFU-club is word je direct NTFU-lid, en dat is ontzettend handig! Als NTFU-lid heb je namelijk automatisch een ongevallenverzekering en krijg je kortingen op bijvoorbeeld toertochten. Voor een overzicht van de voordelen, check de informatie daarover op de website van Fietssport.nl.  Ben je reeds lid bij een andere vereniging en daardoor al aangesloten bij de NTFU, dan worden die kosten in mindering gebracht bij je contributie. 
  • Met dank aan een groep sponsoren biedt WTC Maarssen de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerde prijzen goede teamkleding te bestellen. Zodra je lid bent krijg je toegang tot de website zodat je clubkleding kan bestellen.
  • Als clublid mag je onbeperkt meerijden in de clubritten en deelnemen aan alle activiteiten die georganiseerd worden.  Kosten van clubweekenden, feestjes en andere fietsaangelegenheden worden deels betaald door de club. Geweldig!
 

Contributie

Het contributiejaar is gelijk aan een kalenderjaar. De contributie voor 2024 is €65 of €97,50 lopend vanaf 1 augustus tot en met het daaropvolgende kalenderjaar.  De contributie van WTC Maarssen wordt jaarlijks geïndexeerd met de consumentenprijsindex (CPI).

Als je reeds lid bent bij een andere NTFU-club wordt je contributie €28 per kalenderjaar. Bij het aanmelden kun je aangeven bij welke vereniging je al aangesloten bent.

Betaalwijze

Het invullen van het automatisch incassoformulier is een voorwaarde om lid te worden van WTC Maarssen. De contributie wordt voor 1 december voorafgaand aan het aankomende contributiejaar geïnd. 

Waarom lid worden?

Nieuwe routes

Door mee te rijden met de club leer je nieuwe routes kennen in de directe omgeving van Utrecht. De mooiste plekjes en weggetjes zie je daar waar je daarvoor waarschijnlijk nog nooit geweest was! Denk bijvoorbeeld aan plekken in het Groene Hart, op de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Altijd iemand om mee te fietsen

Meerijden met WTC Maarssen is gezellig, want het betekent aanspraak van clubgenoten. Ook kun je tips van andere renners krijgen over onderhoud van je fiets of om fietservaringen uit te wisselen. Ook is er vaak tijd voor koffie en gebak!

Slipstream

Door mee te rijden met een club, leer je hoe het is om in een peloton mee te rijden. Als je in de slipstream van je voorgangers rijdt kan je sneller rijden met dezelfde energie. Samen kun je meer dan alleen, en zo is het makkelijker om grotere afstanden en hogere snelheden te rijden.

Verschillende snelheidsgroepen

Er zijn snelheidsgroepen voor elk niveau. Zo kun je altijd een groep vinden passend bij jouw niveau. Mocht de uitdaging niet meer voldoende zijn, dan ga je gewoon naar een snellere groep!

Lid worden van WielerToerClub Maarssen

Vul onderstaand aanmeldformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw inschrijving en login gegevens om daarmee als lid te kunnen inloggen.

Aanmeldformulier

Persoonsgegevens

Contactgegevens