Het lidmaatschap

Als lid lift je mee op de ervaringen van andere wielrenners en MTB-ers. Je leert nieuwe routes in je omgeving. Doordat je samen rijdt wordt wielrennen in plaats van een individuele sport ineens veel meer een sociale sport. Zoals beschreven bij organisatie  (https://www.wtcmaarssen.nl/de-club/organisatie/ ) biedt WTC Maarssen meerdere snelheidsgroepen, waardoor je redelijk snel aansluiting vindt bij je ervaringen en conditie.

WTC Maarssen biedt haar leden de mogelijkheid om tegen gereduceerde prijzen goede teamkleding te bestellen. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de website zodat je kleding kan bestellen.

Contributie

De contributie is €65 euro per jaar. Dit is inclusief lidmaatschap van de NTFU, waardoor je fiets voor een bepaald bedrag verzekerd is.  (zie ook https://www.ntfu.nl/producten/verzekeringen/fietsverzekering.aspx)  Ben je al lid bij een andere vereniging en daardoor al aangesloten bij NTFU, dan word je contributie €28 per jaar. Bij het aanmelden dan wel svp doorgeven bij welke vereniging je al aangesloten bent.

De contributie dient voor 1 maart van het lopende contributie jaar te worden voldaan. Het contributie jaar is gelijk aan een kalenderjaar.
Naast betaalbare fietskleding worden kosten van clubweekenden, feestjes en andere fietsaangelegenheden deels betaald door de club. De afspraak is dat tijdens clubtochten dat al onze leden in ons actuele club tenue rijden en een helm op hebben.

NTFU

Ieder clublid wordt door zijn/haar aanmelding automatisch lid van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) waardoor ook een vorm van verzekering wordt aangeboden. Daarnaast zijn er naast de wekelijks terugkerende clubritten ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Limburg, de Ardennen, maar ook de mooie ritten naar Heerjansdam of rondje Markermeer.

Waarom lid worden?

Nummer 1

Nieuwe routes

Door lid te zijn van WTC Maarssen, leer je nieuwe routes kennen in de directe omgeving van Utrecht. De mooiste plekjes en weggetjes zie je, waar je daarvoor waarschijnlijk nog nooit geweest was. Dit zijn zowel plekken in het groene hart als wel plaatsen op de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Nummer 2

Uitwisseling van ervaringen

Meerrijden met WTC Maarssen, betekent ook aanspraak, waardoor je tips van andere renners krijgt over onderhoudt van je fiets of om ervaringen van componenten van de fiets uit te wisselen.

Nummer 3

Slipstream

Door mee te rijden met een club, leer je hoe het is om in een peleton mee te rijden. Als je in de slipstream van je voorgangers rijdt, dan kan je sneller rijden met dezelfde energie.

verschillende snelheid groepen

Door mee te rijden in een groep, verbeteren je eigen prestaties ook. Samen kun je meer dan alleen. En mocht de uitdaging niet meer voldoende zijn, dan ga je naar een snellere groep.

Lid worden van WielerToerClub Maarssen

Vul onderstaand aanmeldformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw inschrijving en login gegevens om als lid te kunnen inloggen.

Aanmeldformulier

Persoonsgegevens

Contactgegevens