WTC Maarssen e-clubrit op het virtuele trainingsplatform Zwift.

WTC Maarssen op Zwift

Zodra de dagen wat korter worden en het weer minder vriendelijk is verplaatsen de WTC Maarssen clubritten zich vaker naar binnen op de indoor trainer.

Vanaf de laatste buitenrit in het najaar tot aan de eerste buitenrit in het voorjaar kunnen meerdere clubritten georganiseerd worden. Deze vinden plaats op het virtuele trainingsplatform Zwift, starten om 19:00 uur en duren ongeveer een uur.

In het spel kan er voor worden gekozen om niveauverschillen weg te laten vallen, zodat de groep bij elkaar blijft ongeacht het geleverde wattage. Zo kan er in één grote groep gereden worden. Ook zijn er leuke segmenten waar er tegen elkaar kan worden gesprint of geklommen. Door de Zwift Companion app erbij te houden kan er ondertussen ook met elkaar worden gechat. Al met al kunnen deze e-clubritjes een leuke en gezellige aanvulling zijn van het fietsen met de club in de regen of in het winterseizoen.

Doe jij ook mee? Zoek in de Companion app naar de club WTC Maarssen en word lid! Je kunt dan deelnemen aan georganiseerde e-ritten of zelf een event creëren.

Voor vragen kun je altijd terecht in de Zwift-groepsapp!