WTC Maarssen heeft clubkleding van het merk Bioracer. Voor leden is het mogelijk om de clubkleding tegen een sterk gereduceerd tarief aan te schaffen. Dit zou niet mogelijk zijn zonder een groep goede sponsoren! De namen van de sponsoren worden sinds 2018 met trots gedragen op de tenue’s, waarmee in de regio Utrecht het hele jaar door wordt rondgefietst. Voor 2023 zal er een nieuw tenue worden ontworpen.

Clubtenue WTC Maarssen 2018 tot en met 2022.

 

Hieronder volgt een overzicht van de huidige sponsoren, die met hun logo op de kleding staan. Ook sponsor worden? Neem dan contact op met met het bestuur of stuur een e-mail naar voorzitter@wtcmaarssen.nl.

Collect Debiteurenbeheer

Collect is jouw persoonlijke online assistent voor happy debiteurenbeheer. Sneller de beschikking over je geld, tijdsbesparing en de beste klantbenadering! Het uitbesteden van je debiteurenbeheer aan Collect heeft een aantal voordelen. Debiteuren benaderen we op een vriendelijke manier en we maken het hen eenvoudig om te betalen. Je krijgt hierdoor sneller dan gemiddeld je uitstaande geld binnen waardoor jouw cashflow direct verbetert en je minder tijd besteedt aan je debiteurenadministratie. Hoe kan dit? Collect verzorgt alle processen voor jouw debiteurenbeheer, terwijl jij controle en overzicht houdt via een persoonlijk dashboard. Voor iedere ondernemer heeft Collect het juiste pakket; van een eenmalige vordering tot en met het totale debiteurenbeheer. Daarnaast koppelt Collect met 800 pakketten voor je actuele factuur- en debiteurendata. Het is plug & play, je kan direct aan de slag. Collect is een dochteronderneming van PTI waar al 25 jaar slimme processen (Saas) voor de nutsector worden gebouwd. Met deze kennis en ervaring bedient PTI via Collect nu ook de markt voor debiteurenbeheer.
Collect.nl

 

BikeCenter Woerden

BikeCenter
Wat voor soort fiets u ook zoekt, hij moet perfect bij u passen en u moet er heerlijk én probleemloos op kunnen fietsen. Daarom heeft Bike Center altijd meer dan 300 fietsen van de allerbeste merken in huis. Voor ieder budget de beste fiets! Kom langs voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit. In onze professionele werkplaats stellen we uw fiets perfect voor u af en kunt u altijd terecht voor onderhoud, montage en reparatie.
www.bikecenterwoerden.nl

 

DynaHouse

In een omgeving waar hard gewerkt wordt, mogen aangename werkplekken niet ontbreken. DynaHouse heeft hier dan ook veel aandacht aan besteed.

Je kan op elke gewenste manier vorm geven aan je werkdag. Er zijn werkplekken om rustig te werken, een gevoelig (telefoon)gesprek te voeren of juist om prettig samen te werken. Zitten is het nieuwe roken en omdat we gezondheid hoog in het vaandel hebben, kun je bij ons ook werken en bewegen tegelijk. Hiervoor staan speciale fietswerkplekken tot je beschikking. Tevens zijn werk- en vergaderruimtes beschikbaar.

www.dynahouse.nl

 

Fietshandel Markerink

Markerink
Bent u op zoek naar een goede fiets voor een degelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fietshandel Markerink is al sinds 2006 actief in de wereld op twee wielen en wil u dan ook graag helpen bij het uitzoeken van een fiets die het beste bij u past. Van kinderfietsen tot mountainbikes, wij hebben alles in huis. Heeft u nog een oude fiets liggen en wilt u deze inruilen,moet uw huidige fiets gerepareerd worden of bent u op zoek naar de juiste fiets accessoires? Alles is mogelijk! Kom gerust een keer langs in onze nieuwe winkel in Maarssen.
www.fietshandelmarkerink.nl/

 

Fysio- en manuale therapie Maarsen

Heb je klachten tijdens of na het fietsen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie en dry needling. Er wordt samengewerkt tussen deze disciplines om tot een structurele oplossing van de klacht te komen. Onze sportfysiotherapeut maakt een bewegingsanalyse, eventueel met behulp van een Tacx fietstrainer. Bij zit- en/of stuitklachten kan de bekkenfysiotherapeut ingeschakeld worden.

Onze praktijk is gevestigd op de Julianaweg 21 en in het Medisch centrum Maarssen-Dorp.
www.fysiotherapie-maarssen.nl

 

Vloerrenovatie Zeb den Uyl

Vloerenrenovatie
Het verwijderen van oude vloerafwerking is een tijdrovende klus, om tijd te besparen kunt u deze werkzaamheden uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor het verwijderen van alle soorten harde en zachte vloerbedekking. Op professionele wijze en met behulp van de juiste apparatuur leveren wij u een vloer ontdaan van elke vloerdekking. We kunnen de vloer ook legklaar opleveren door deze te schuren of te egaliseren. Maar voor een nieuwe vloer kunnen we u ook helpen. Gratis advies op locatie. Gegarandeerd de laagste prijs.
www.zebdenuyl.nl

 

Ekris BMW & Mini

BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires.

www.ekris.nl

 

Ook sponsor worden? Neem dan contact op met met het bestuur of stuur een e-mail naar voorzitter@wtcmaarssen.nl.