Je bekijkt nu Stelvio fietsweek 2019 Reminder

Stelvio fietsweek 2019 Reminder


Evenementgegevens


Hallo,

Hierbij een kleine reminder voor het aan geven of je in principe van plan bent om deel te gaan nemen aan de Stelvio fietsweek 2019.

De 2019 fietsweek zal plaats gaan vinden in de omgeving van Bormio, vertrek naar Bormio op zaterdag 8 juni 2019 en zaterdag 15 juni 2019 naar thuis.

Voor deze week hebben zich al een redelijk aantal mensen aangemeld, en van elke snelheidsgroep zijn er al wel deelnemers.
Dit betekend dat er dus voor iedereen altijd wel meerdere mensen zijn om samen te gaan fietsen, en dat is toch wel zo leuk natuurlijk. Uiteraard is er de eerste fietsdag een gezamenlijke fietsroute gepland om met z’n allen lekker ergens wat te lunchen en tezamen de omgeving te verkennen.

Bij Bormio horen de bekende ‘heuveltjes’ als de Stelvio, Gavia en Mortirolo welke bij de meeste wielerliefhebbers mooie verhalen zullen op roepen.

De organisatie is al druk bezig geweest om te zoeken naar een geschikte accommodatie, en er zijn momenteel 2 opties beschikbaar. Wel moeten we voor de 15 november definitief kiezen welke het gaat worden en dus weten of je mee wilt.

Aan deze aanmelding zitten nog geen kosten verbonden, we zullen hier overigens snel op terug komen m.b.t. verdere planning en accommodatie keuze.

Vorig jaar waren er 26 deelnemers, en natuurlijk geldt ook voor dit jaar dat introducees in principe welkom zijn. Schroom niet je op te geven als je nog niet 100% zeker bent van deelname i.v.m. verlof aanvraag of andere onzekerheden, want minder bedden regelen is makkelijker dan er achteraf nog een paar bij te moeten boeken.

Wij hopen dat jullie er ook al zin in krijgen, wij vinden het leuk om er weer een super week te gaan organiseren.

Groeten, Jennifer, Eric te R. en Ernst Jan.

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.