Je bekijkt nu Feest WTC Maarssen 40 jaar!

Feest WTC Maarssen 40 jaar!


Evenementgegevens


Beste leden, (en partners!),

Dit is het bericht waar je naar uit had gekeken. Het bericht waarin er meer informatie wordt gedeeld over het aankomende feest. WTC Maarssen is 40 jaar en het feest kan (bijna) beginnen! Pak je agenda en markeer de volgende datum: 10 juni 2023!

Waar

Het feest zal plaatsvinden bij de Heeren van Maarssen. De aanvang is 20:00 uur, en we hopen met elkaar de tent vol krijgen! Uiteraard zijn partners daarbij ook welkom, dus sleep je wederhelft mee.

Thema

WTC Maarssen gaat al 40 jaar mee; het jaar van oprichting van WTC Maarssen is 1982. 40 jaar geleden zaten we in de jaren ‘80 van de vorige eeuw. De jaren van vrijheid en blijheid, van Bon Jovi en Doe Maar. Van de val van de Berlijnse muur, en van tijden waarin de Elfstedentocht nog gewoon werd verreden. Een mooie tijd die we met dit thema op ons feest terug willen laten keren!

Dus trek je trainingspak, Hawaii hemd of je flared jeans uit de kast, doe vuige puntschoenen aan en steel de show met je outfit. Er zal een prijsuitreiking zijn aan degene met de beste outfit van de avond!

Om deze pagina te bekijken moet je ingelogd zijn.

We kijken uit naar ieders komst!!

Namens het WTC-bestuur,
De Feestcommissie

Aanmelden activiteit

Alleen ingelogde gebruikers kunnen boekingen plaatsen