Je bekijkt nu Weer samen

Weer samen

Beste WTC’ers,

Goed nieuws! De aangekondigde versoepelingen van de coronaregels gaan door. Hierdoor is het weer mogelijk om buiten in groepsverband te sporten. Zie voor de huidige coronaregels het bericht van de NTFU zoals het op de website staat: https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1330/wat-betekenen-de-versoepelingen-voor-de-wielersport.

Wij weten echter allemaal wat dat betekent: onze clubritten kunnen weer! Daarom wordt iedereen uitgenodigd zich weer in het clubtenue te hijsen en elke woensdag om 19:00 uur present te staan op het Harmonieplein (www.wtcmaarssen.nl/verzamelpunten/). Afhankelijk van de opkomst zullen de gebruikelijke snelheidsgroepen (25, 27, 30, 33 en 36+) van start gaan. Let op, indien de groepsgrootte meer dan 14 personen bedraagt, splits dan de groep. Verder is het van belang de fietsregels in acht te blijven nemen: onze fietsafspraken .

Zoals eerder door het bestuur genoemd, ga even goed voor jezelf na hoe je huidige conditie is. Start desnoods een snelheidsgroep lager dan je gewend was.

Is het je eerste rit bij de club? Welkom! Meld even bij de wegkapitein (te herkennen aan de gele armband) dat je een nieuw gezicht bent. Diegene zal je introduceren in je groep en je zo nodig de regels uitleggen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel vooral niet om je stem te laten horen. Je kunt het bestuur altijd even een bericht sturen.

Veel fietsplezier

Machiel, Jennifer, Jeroen, Erik, Ruud, Henk

Bestuur WTC Maarssen