Deze pagina bevat de reglementen die binnen vereniging WTC Maarsen van toepassing zijn.

Privacy statement

Kijk hier voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en de bescherming van jouw privacy.

 

Annuleringsvoorwaarden evenementen/activiteiten

Indien de club een evenement annuleert, ongeacht de reden, zal het reeds betaalde bedrag/voorschot aan de deelnemer worden terugbetaald.

Indien een deelnemer zich afmeldt voor een evenement na eerdere aanmelding, zal het voorschot voor de vaste kosten (accommodatie, basis-boodschappen e.d.) niet worden terugbetaald. Het voorschot voor de variabele kosten (diner e.d.) zullen na afmelding worden terugbetaald.

De deelnemer mag een vervanger zoeken en rekent dan zelf de kosten met de vervanger af. Eventuele bijbetaling of terugbetaling na opmaken van de eindafrekening, zal de club met de vervanger verrekenen. Alle gemaakte afspraken met de oorspronkelijke deelnemer, zijn ook van toepassing op de vervanger. De vervanger wordt geacht daarvan op de hoogte te zijn.

 

Clubkleding

WTC Maarssen biedt de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerde prijzen goede teamkleding te bestellen. Dit zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren. Om deze reden én om als club eenheid uit te stralen stelt de club het verplicht om tijdens het fietsen met de club het actuele clubtenue te dragen.