Je bekijkt nu Mergelheuvelland 2-daagse!

Mergelheuvelland 2-daagse!


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: Leden activiteiten

Beste leden,

In september hopen we weer met de club de Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D) te fietsen in de Limburgse heuvels! Kijk op de evenement-website voor inspiratie en foto’s. Zet dit gave evenement alvast in je agenda: het zal plaatsvinden op 15-16-17 september 2023.

De start en finish is in St. Geertruid in Zuid-Limburg. Dit is niet alleen een mooie fietsomgeving, het weekend geeft je ook de kans om op informele (en sportieve) wijze andere clubleden te leren kennen. MH2D heeft routes in verschillende afstanden, zodat je iets kan kiezen wat bij je eigen niveau past. Er zijn zowel toerroutes (race) als MTB-routes uitgezet en op de zondag ook een gravelroute. Voor elk wat wils dus! Daarnaast is het een zeer populair evenement waar veel fietsliefhebbers aan deelnemen. Hierdoor fiets je nooit alleen, ook niet als je bijvoorbeeld besluit dat het tempo van andere WTC-ers niet bij je past.

Omdat het een druk evenement is willen we graag eerst inventariseren hoeveel personen meegaan. Dit om op tijd een locatie te kunnen boeken voor de overnachtingen en zodat we de kosten hiervoor zo laag mogelijk kunnen houden.

De daadwerkelijke kosten worden bij doorgang van dit evenement met de deelnemers gecommuniceerd.

Zin om mee te gaan? Geef je dan op vóór 1 april.

Let op: Vergeet niet je ook op te geven bij de organisatie van de MH2D nadat deze activiteit bevestigd is.

We hebben er zin in!

Het bestuur