Je bekijkt nu Openingsrit 2023

Openingsrit 2023


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: Leden activiteiten

Beste leden,

De lange winter is voorbij. De dagen lengen en het wegseizoen begint! Zondag 5 maart openen we het fietsseizoen 2023 zoals gebruikelijk met de Openingsrit. Deze wil je niet missen dus geef je snel op!

  • 08:50 uur – De start is om 08:50 uur bij Buitenplaats Goudestein waar we op de trappen van het oude gemeentehuis poseren voor een foto. Er is hiervoor een professionele fotograaf geregeld die ons van mooi beeldmateriaal gaat voorzien. Voor het eerst allemaal in ons nieuwe blauwe tenue. Het is een verplichting de nieuwe kleding te dragen bij clubactiviteiten, maar met name voor deze activiteit. Laat dat oude kloffie dus voortaan in je kast liggen!
  • 09:00 uur – Er zijn 2 routes uitgestippeld. 66 km en 55 km. De gpx-bestanden hiervoor zullen gedeeld worden in de WhatsApp-groepen, zodat je ze op je fietscomputer kunt laden.
  • 10:30 uur – De eerste koffie wordt geserveerd rond 10.30 uur, uiteraard met een stuk appelgebak met slagroom erbij. Net zoals de voorbije jaren is dit bij De Strooppot – Oostzijde 42 – De Hoef.

Mocht het weer roet in het “wiel” gooien dan kan de openingsrit één week uitgesteld kunnen worden naar zondag 12 maart.

We gaan er weer een gezellige seizoenstart van maken. Vergeet je niet op te geven!

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.