Openingsrit 15 maart 2020


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: Clubritten

Beste leden, het nieuws rond Corona volgt elkaar snel op. Als bestuur menen we dat we geen onnodig risico moeten nemen voor een verenigingsevenement dat een vriendschappelijk en gezelligheidskarakter heeft. Mede op basis van richtlijnen van de NTFU (hebben we besloten de openingsrit van a.s. zondag NIET door te laten gaan. Het spijt ons heel erg om deze keuze te maken. Vooral omdat het een belangrijk evenement is om ons clubgevoel te onderstrepen. 

Uiteraard is het iedereen vrij om een afweging te maken, a.s. zondag samen te gaan fietsen. Houd daarbij de algemene richtlijnen in acht, handen wassen, neus snuiten in zakdoek(!). Maar, voel je je niet helemaal fit: blijf thuis!

De dagen worden weer langer! Als nu de wind nog wat gaat liggen en de buien wat minder worden, kunnen we het wegwielerseizoen weer openen! Wij hebben er veel zin in!

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de openingsrit op zondag 15 maart a.s. We rijden een rit van ongeveer 70 kilometer. Het gaat daarbij vooral om samen uit, samen thuis en vooral niet om wie het eerst thuis is. Bij de start wordt afhankelijk van het aantal deelnemers de groep opgesplitst. Iedere groep zal begeleid worden door een of twee wegkapiteins. Voor snelheidsgroep 25 hebben wij een ingekorte route gemaakt. Als het goed is, zijn we allemaal tussen 11.00 en 11.30 uur bij het koffiepunt waar koffie/thee en taart klaarstaat. Het adres zullen wij nog doorgeven.

Vanzelfsprekend rijden we in clubtenue. We verzamelen om 9.30 uur op het Harmonieplein in Maarssen. Daar zal eerst een groepsfoto gemaakt worden. Daarna vertrekken we rond 9.45 uur in een aantal groepen die ter plekke worden ingedeeld.

Alleen als de weersvoorspelling heel slecht is, zullen wij de rit een week uitstellen, maar we hopen dat dat dit jaar niet nodig zal zijn!

Met sportieve groet en tot ziens op 15 maart,

Ward, Henk, Erik en Jennifer

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.