Je bekijkt nu Clubweekend Limburg sep2018

Clubweekend Limburg sep2018


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: WTC activiteiten

Ook dit jaar organiseert WTC Maarssen het gezellige en sportieve weekend in Limburg in september.

Gezien het succes van voorgaande jaren hebben wij ook voor dit jaar een optie voor ongeveer 35 personen op enkele accommodaties in de Meschermolen genomen.

 

Het Clubweekend valt samen met de Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D 2018) die dit jaar op 15 en 16 september wordt gehouden. Op beide dagen zijn er prachtige toertochten voor zowel racefiets (90 tot 160 km) als moutainbike (35 tot 70 km) uitgezet.Voor gedetailleerde informatie zie de site van de organisatie https://www.mh2d.nl/

 

Als je wilt deelnemen aan dit weekend zet dan 14, 15 en 16 september in je agenda en geef je via de website op voor deze activiteit. Wij stellen het op prijs dat iedereen zich via deze weg aanmeldt; het is tenslotte het jaarlijkse Clubweekend.

Introducés zijn toegestaan maar clubleden gaan voor.

 

Aanmelden voor 30 april 2018

 

Bij aanmelding graag een aanbetaling binnen 14 dagen van € 70,00 (Introducés € 82,50) overmaken op Rabobank rekening NL67RABO340181923

T.n.v. WTC Maarssen onder vermelding van clubweekend 2018 + je naam

 

De uiteindelijke kosten voor dit weekend zullen € 140,00 bedragen.

(Introducés € 165,00)

Het restant bedrag  (€ 70,00 (Introducés € 82,50) svp voor 15 augustus 2018 overboeken.

 

Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • 2 overnachtingen
  • 2 x ontbijt
  • 2 x avondeten, inclusief drankjes
  • drank en versnaperingen in de Meschermolen
  • Bier, fris, wijn en chips bij de accomodatie

 

Neem zelf bedlinnen of slaapzak mee. Dit is ook te bespreken via de Meschermolen. Als je hier gebruik van wilt maken geef dit dan even door, hier zijn wel kosten aan verbonden.

 

Een vervoersschema wordt begin september via internet gedeeld, waarin iedereen kan aangeven of hij/zij zelf rijdt, hoeveel er mee kunnen rijden, of dat je juist vervoer zoekt. Probeer zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden en de kosten met elkaar te verdelen.

 

Wanneer je met dit clubweekend meegaat, moet je jezelf voor de tochten op zaterdag en zondag inschrijven. Je kunt je inschrijven vanaf 1 april.

Je ontvangt dan een startnummer waarmee je het startbewijs kunt ophalen.

 

Wanneer je startnummer bekend is mail dat dan direct even naar:

wtcmaarssenmh2d@gmail.com zodat wij de startbewijzen voor iedereen kunnen ophalen en het is ook wel handig mocht je het nummer kwijtraken.

 

Wij vertrekken op vrijdagochtend 14 september om 9.30 uur vanaf het Harmonieplein. Wij starten ‘s middags om 13.00 uur met een clubrit van ongeveer 70 km door de Limburgse heuvels.

 

Voor diegene die op de fiets heen en weer rijden ( + 450 km ) is het mogelijk om op maandagmorgen te vertrekken uit de Meschermolen (wel voor 10 uur). Kosten voor ontbijt op maandag zijn dan voor eigen rekening.

 

Kijk voor informatie accommodatie op www.meschermolen.nl

 

Mark Mondé & Eric Buishand

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.