Je bekijkt nu Introductietraining wielrennen!

Introductietraining wielrennen!

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:28 februari 2022
  • Berichtcategorie:Overige

BEN JIJ EEN FIETSER/FIETSTER, DIE GRAAG  WIL LEREN IN EEN PELOTON  TE RIJDEN?

LEES DAN SNEL VERDER!

Vanaf 4 april t/m eind mei 2022 organiseert WTC Maarssen iedere maandagavond oefenavonden voor mensen die geïnteresseerd zijn om vaker op de racefiets te zitten en hoe het is om in een peloton te fietsen. De eerste keer starten we met een instructie hoe je in een peloton moet rijden. Daarna gaan we per training langzaam de afstand vergroten en stap voor stap de snelheid verhogen.

Deze training is bedoeld voor mensen die graag wat vaker willen fietsen en er tegenop zien om lange afstanden in een groep te fietsen. In de eerste weken zal de snelheid maximaal 25 km/u bedragen. Doelstelling is om eind mei met elkaar 2 uur te fietsen met een gemiddelde snelheid van 27 km/u. De deelnemers kunnen daarna instromen in de reguliere snelheidsgroepen van WTC Maarssen.

Daarnaast zijn ook de bestaande leden van harte welkom die de afgelopen corona jaren niet veel op de fiets hebben gezeten en deze training gebruiken om weer in conditie te komen en op deze wijze instromen in de reguliere WTC snelheidsgroepen.

Er zijn geen kosten aan deze introductietraining verbonden, maar we verwachten wel dat je bij inschrijving op maandag aanwezig bent. Op het moment dat je mee wilt gaan fietsen met één van onze reguliere snelheidsgroepen, kun je lid van WTC Maarssen worden. Bij het lidmaatschap zit een fietsverzekering van de NTFU inbegrepen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met René van Hees op 06-46863469 of via training@wtcmaarssen.nl.

 

4 april Introductie fietsen: 1 uur fietsen/30 minuten uitleg
11 april 1:15 uur  fietsen maximale snelheid 25 km/u
25.april 1:15 uur fietsen maximale snelheid 25 km/u
2 mei 1:30 uur fietsen maximale snelheid 25 km/u
9 mei 1:30 uur fietsen gemiddeld 25 km/u maximale snelheid 27 km/u
16 mei 1:45 uur fietsen gemiddeld 27 km/u maximale snelheid 30 km/u
23 mei 2 uur fietsen gemiddeld 27 km/u maximale snelheid 30 km/u

Weekend van 28/29 mei een mooie afsluitende tocht maken

Omdat we weten dat veel dames het op zich leuk vinden om bij een club aan te sluiten, maar het best lastig vinden om de stap te zetten, zijn deze oefenavonden bij uitstek geschikt om heel laagdrempelig aan te sluiten. Wil je eens horen hoe het is om bij WTC te fietsen, dan kun je contact opnemen met Irene van Halewijn 06-20162482 of Jennifer Huizer 06-51467901.

Ben je een fietser die meestal alleen rijdt en in clubverband wil gaan rijden, kijk dan eens op www.wtcmaarssen.nl of rijd gewoon een keer mee. We verzamelen iedere zondagmorgen om 9.00 uur op het Harmonieplein en we rijden in 5 verschillende snelheidsgroepen.