Je bekijkt nu WTC Buitenlnadfietsweek info avond – 23 maart – 20uur – cafe de Eendracht

WTC Buitenlnadfietsweek info avond – 23 maart – 20uur – cafe de Eendracht


Evenementgegevens


Hallo,

Het begint weer te kriebelen voor ons fietsers, zeker na zo’n mooie fietsdag (of mogelijke) waar de kilometers gemaakt konden worden.

Wil je deelnemen aan de WTC buitenlandweek 2019 in de omgeving van Le Bourg d’Oisans of wil je gewoon eerst alleen eens weten wat het allemaal inhoud die fietsweek, dan ben je van harte welkom op deze gezellige avond.

Dit jaar gaan we deze avond houden op maandag 23 maart a.s. in Cafe Restaurant de Eendracht, Langegracht 51, 3601 AK Maarssen.

De info avond begint om 20.00 uur, mocht je echter niet kunnen laat dat dan even weten dan houden we je op de hoogte wat er deze avond allemaal besproken is.

Misschien leuk om alvast te bedenken welke klim je zeker wilt gaan bedwingen gedurende de fietsweek.

Voor mij (EJ) is er één Col die ik zeker wil gaan bedwingen en dat is Lacets de Montvernier…
Dit zal een straffe route worden! Eerst de Col du Glandon op en over, daarna omhoog via de spectaculaire Lacets de Montvernier om vervolgens af te dalen naar Saint-Jean-de-Maurienne, de voet van de 30 km-lange Col de la Croix-de-Fer… 140 km, 3800 hm.

Er is ook een beklimming die heel laag op de zijn verlanglijst staat, Col du Luitel, maar dat komt door de slechte herinneringen vanuit 2006 aldaar.

We gaan zien of dat gaat lukken maar je moet plannen hebben.
We zien je de 23e maart en kom jou plannen met iedereen delen.

Groeten,

Jennifer & Ernst Jan

 

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.