Je bekijkt nu Workshop Veiligheid maakt gezelligheid

Workshop Veiligheid maakt gezelligheid


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: WTC activiteiten

Veiligheid is een voorwaarde voor gezelligheid. Dit betekent dat veiligheid geen vrijblijvendheid meer is.

Dat klinkt serieus en dat is het ook. Als bestuur van WTC Maarssen willen we dit serieuze onderwerp op een luchtige manier onder de aandacht van onze leden brengen.  We hebben Eveline Bremmer van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) bereid gevonden om hier op maandagavond 28 maart a.s. op een leuke en inspirerende manier over te vertellen.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die veiligheid belangrijk vindt, maar zeker voor diegenen die misschien wegkapitein willen worden om daar mee de veiligheid in de diverse groepen te vergroten.

Echter, veiligheid (en dus gezelligheid) is belangrijk voor ons allemaal. We kunnen het garanderen hiervan niet volledig overlaten aan de wegkapiteins. We willen er met elkaar voor zorgen dat een wegkapitein niet als politieagent hoeft op te treden, maar vooral als coach om de groep op een veilige en gezellige manier bij elkaar te houden. Als bestuur zijn wij trots op onze wegkapiteins die wij als echte ambassadeurs van onze club zien..

Wil jij hier ook je steentje aan bijdragen? Zorg dan dat je erbij bent op 28 maart! Dit geldt ook als je geen wegkapitein bent of geen wegkapitein wil worden!

De belangrijkste gegevens:

Datum: maandag 28 maart 2022

Tijd:       19:30 – 22:00 uur  (inloop vanaf 19:15)

Waar:    Martin Ovenweg 5, 3555 HZ Utrecht  (gebouw van Reddingsbrigade Utrecht)

 

Praktijkavond

Wil je een ambassadeur van de club zijn, dan zijn er nog twee avonden gereserveerd waarin Eveline Bremmer ons de kneepjes van het vak wegkapitein leert. Voor iedere avond is er plek voor 10 WTC-ers die zich graag als wegkapitein voor de club willen inzetten. Dit houdt in dat WTC Maarssen ruimte heeft om 20 leden tot wegkapitein te laten groeien.

Deze data zijn:

  • Woensdag 13 april ’22 18:30 – 21:00
  • Woensdag 20 april ’22 18:30 – 21:00

Waarbij iedere avond ongeveer 2 uurtjes fietsen is en afsluitend een korte evaluatie om af te spreken hoe verder en hoe toe te passen binnen WTC Maarssen.

De verdeling van WTC-ers over deze twee avonden wordt nog afgestemd.

Opgeven

Geef je svp op, zodat de organisatoren voor voldoende koffie, koeken en drank kunnen zorgen.

 

note:

Het aantal parkeerplaatsen in dat gedeelte van de straat bij de Reddingsbrigade is erg beperkt. Advies is om als WTC-er op de fiets te komen, of indien je met de auto komt, deze aan het begin van de straat (Martin Ovenweg) te parkeren en dan ongeveer 150 meter te lopen naar het gebouw van de Reddingsbrigade.  De beachflag van WTC staat voor de deur.

 

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.