Stelvio voor onderzoek naar persoonsgebonden behandeling van kanker


Evenementgegevens


Beste fietsvrienden

Graag vraag ik even een paar minuutjes van je aandacht voor het navolgende

Over geluk
Is niet het mooiste geluk dat van de ander, waar jij aan hebt bijgedragen? Zo luidde mijn 100ste kleine inspiratie die ik ruim een jaar geleden aan mijn relaties toestuurde. Hij is van toepassing op wat ik je nu ga vragen.

Sinds 2012 organiseert de stichting STELVIO FOR LIFE (www.stelvioforlife.nl) een sponsortocht voor onderzoek naar patiënt specifieke behandeling van kanker. Die tocht bestaat uit de beklimming van de Stelvio in Noord-Italië. Doelstelling van de Stichting Stelvio For Life is om geld in te zamelen voor de Stichting Barcode for Life. De Stichting Barcode for Life heeft zich ten doel gesteld om geld in te zamelen voor fundamenteel onderzoek naar een persoonlijke, op de patiënt en zijn/haar specifieke kanker toegespitste behandeling, gebaseerd op DNA-analyse. De stichting Barcode For Life verwerft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek door het Center for Personalized Cancer Treatment (www.cpct.nl), een samenwerkingsverband van inmiddels 7 Nederlandse Academische Ziekenhuizen en het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis/NKI.

Dit jaar doe ik met ruim 300 deelnemers mee aan deze sponsorbeklimming ten bate van dit innovatieve kankeronderzoek. De Stelvio (Stelfisch Joch) is een fantastische, en voor wielerliefhebbers fameuze en soms gevreesde col in het bergachtige Zuid Tirol in Noord Italië.

Jou wil ik vragen om mij in deze sportieve en maatschappelijke ambitie een kleine inspiratie te geven in de vorm van een financiële bijdrage aan de Stichting Stelvio For Life.

Wil jij bijdragen?
Ga dan naar www.stelvioforlife.nl/donate/ . Vul bij de vraag “Wie wilt u sponsoren” mijn naam, Laurens Baas, in en je wordt door een menu geleid dat je in staat stelt een bijdrage aan Stelvio For Life te doneren.

Je draagt er mee bij aan het geluk van heel veel mensen, en je verwerft mijn oprechte dank.

Hartelijke groet,

Laurens Baas
van de Paardenworst bij de clubrit in september

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.