MTB Weekend Valkenburg 7 – 9 februari 2020


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

WTC MTB weekend 7, 8 en 9 februari, 2020
Zoals ieder jaar organiseren we begin februari weer een MTB weekend. Onder leiding van onze Limburg experts Jennifer en Kees gaan we genieten van de prachtige routes in Zuid-Limburg.

Op vrijdag 7 februari starten we om 13.00 uur voor een opwarmritje van 35 – 40 km. Ben je niet in de gelegenheid om er overdag bij te zijn, dan verwachten we je aan het begin van de avond voor het diner. Op 8 februari gaan we België (De Voerstreek) in met lunch bij De Cantarel in Voeren. Op zondag 9 februari rijden we een nog nader te bepalen route met startpunt in Valkenburg. Het is de bedoeling dat we van alle routes de gpx-bestanden voor jullie beschikbaar hebben.

We overnachten in Hotel Lela, Daalhemerweg 22 in Valkenburg. Op vrijdagavond hebben we een barbecue geregeld in het hotel en op zaterdagavond gaan we naar eetcafé D’n Ingel. De totale kosten bedragen € 160,00 per persoon. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen in een 2 persoonskamer met ontbijt, barbecue op vrijdag en een driegangen diner op zaterdag. Voor drank hebben we ook een bedrag gereserveerd, maar mocht dit onvoldoende blijken te zijn, dan volgt een naheffing.

Ga je mee, geef je dan per omgaande op en maak € 160,00 over op NL67RABO340181923 t.n.v.       WTC Maarssen onder vermelding van MTB weekend 2020 + je naam.
De inschrijving sluit zondag 12 januari 2020.

Jennifer, Mark & Erik

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.