Je bekijkt nu Fietsweek 2019 Stelvio, Gavia en Mortirolo.

Fietsweek 2019 Stelvio, Gavia en Mortirolo.


Evenementgegevens


Hallo ALLEMAAL,

Het RACE-fiets seizoen 2018 is door de meeste WTC-ers al afgesloten, dus tijd om plannen voor race seizoen 2019 te maken.

In juni 2018 zijn we met een groot aantal leden een week wezen fietsen in de omgeving van de Mont Ventoux. Dit was een dusdanig succes dat we voor 2019 wederom een buitenlandse fietsweek willen gaan organiseren.

De 2019 fietsweek zal plaats gaan vinden in de omgeving van Bormio, vertrek naar Bormio op zaterdag 8 juni 2019 en zaterdag 15 juni 2019 naar thuis.

Bij Bormio horen de bekende ‘heuveltjes’ als de Stelvio, Gavia en Mortirolo welke bij de meeste wielerliefhebbers mooie verhalen zullen op roepen.

Wat een geluk, volgend jaar kunnen we daar onze eigen ‘wieler’ verhalen gaan maken. Wie wil daar niet al die uitdagingen aangaan en daardoor een aantal punten van zijn bucketlist laten verdwijnen.

Om een goed voorstel te kunnen maken, hebben de organisatoren een goeie inschatting nodig van het aantal deelnemers voor het zoeken naar een geschikte accommodatie.

Wij willen jullie daarom vragen om via de website voor 4 november 2018 aan te geven of je in principe van plan bent om deel te gaan nemen aan deze week.

Aan deze aanmelding zitten nog geen kosten verbonden, dit dient vooral om een geschikte locatie te gaan zoeken. Voor het zoeken naar een locatie moeten we echter wel op tijd beginnen zeker als we weer met meer dan 20 deelnemers zouden willen gaan.

Vorig jaar waren er 26 deelnemers, en natuurlijk geldt ook voor dit jaar dat introducees welkom zijn.

Schroom niet je op te geven als je nog niet 100% zeker bent van deelname i.v.m. verlof aanvraag of andere onzekerheden, want minder bedden regelen is makkelijker dan er achteraf nog een paar bij te moeten boeken.

Wij hopen dat jullie er ook al zin in krijgen, wij vinden het leuk om er weer een super week te gaan organiseren.

Groeten, Jennifer, Eric te R. en Ernst Jan.

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.