Je bekijkt nu Pedaleur

Pedaleur

Met trots presenteren we als vereniging de 2e Pedaleur van dit jaar.  Onze club heeft een trieste – en feestelijke periode achter de rug. Daar gaat deze uitgave over. Teun heeft als trekker van het clubblad dit niet kunnen afronden.

Helaas is er bij de drukker iets fout gegaan waardoor enkele exemplaren niet de juiste voorkant hebben met foto’s van Teun en Albert. Dit kregen we als club niet meer geregeld.  Die exemplaren hebben onderstaande voorkant.

names de redactie van de Pedaleur

 

Pedaleur

Het clubblad van WTC Maarssen

WTC Maarssen heeft een clubblad. Dit blad, de Pedaleur, geeft naast de vluchtige informatie van nieuws op de website, bijvoorbeeld interessante achtergrond verhalen geschreven door clubleden. Deze opzet geeft het papieren clubblad een volwaardig bestaan in dit digitale tijdperk.  Onder aan deze pagina staan enkele voorgaande uitgaven van de Pedaleur.

De verhalen gaan over gereden ervaringen van ongelooflijk lange routes in Noorwegen, lange beklimmingen in Frankrijk en mooie vergezichten in Italië. Daarnaast zorgen kleine bondige anekdotes voor de nodig humor en een paar keer per jaar wordt een prominent lid geïnterviewd waardoor je verbaasd bent wat die persoon allemaal heeft meegemaakt.

Het clubblad wordt drie á vier keer per jaar uitgegeven in een oplage van ruim 150 stuks.

De Pedaleur biedt ook ruimte aan diverse adverteerders. Dat zijn bedrijven die de wielerclub een warm hart toe dragen echter ook bedrijven die wel overwogen deze doelgroep, sportieve wielrenners, willen benaderen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in de Pedaleur, neem dan contact op met de redactie via secretaris@WTCmaarssen.nl. De prijs/ kwaliteit verhouding is bijzonder goed.

De Pedaleur is een blad voor en door leden. Daarvoor wordt iedere clublid aangeAfbeelding2moedigd om regelmatig in de pen te klimmen en een attractief artikel te schrijven.  Lukt het je niet om de juiste woorden hiervoor te vinden, stuur dan de ruwe tekst op naar de redactie, zodat je in overleg er een mooi artikel voor de Pedaleur van kan maken.

Stuur svp je kopij op naar secretaris@WTCmaarssen.nl.  Bedankt namens je clubleden.

Voorgaande uitgaven

Klik op een uitgave die je wilt zien. Je kan met page down en page up door de digitale versie van de Pedaleur bladeren.

 

2023

2022

 

2021

  • Pedaleur No 1 2021 is niet online beschikbaar
  • Pedaleur No2 2021 is niet online beschikbaar
  • Pedaleur No 3 2021

2020

 

2019

 

2018

2017

2016

2015

2014

2013