Je bekijkt nu NTFU bij WTC Maarssen voor een clubpromotievideo

NTFU bij WTC Maarssen voor een clubpromotievideo

Wat maakt het fietsen in een club nu zo leuk? Het gevoel van samen fietsen, de adrenaline die het je geeft en de gezelligheid die dat ook met zich meebrengt zijn veel gehoorde redenen om lid te worden van een fietsvereniging. Het enthousiasme daarvoor en de ervaring daarmee is voor de NTFU voldoende reden om de clubkoorts aan te wakkeren. Onlangs heeft de Wielersportbond NTFU daarom de campagne gelanceerd ter promotie van het fietsen in clubverband. 

En hoe kun je dat beter te doen dan een gave promofilm te schieten? Gewapend met de camera’s is de NTFU daarvoor op bezoek geweest bij een viertal NTFU-clubs, waaronder WTC Maarssen. Bekijk de korte teaser hieronder!

Voor meer informatie over de campagne en de voordelen van het lid worden van een club, kijk op https://www.fietssport.nl/magazine/training/welkom-op-de-club-fiets-vrijblijvend-mee. De hele promotiefilm is te zien op Youtube: 

Welkom op de club | Fietssport film

Ben je nieuwsgierig geworden? Fiets gerust eens met WTC Maarssen mee! Meld je aan en rijd vrijblijvend twee clubritten mee: www.wtcmaarssen.nl/proefrijden/.