Je bekijkt nu Nieuwe clubkleding

Nieuwe clubkleding

Het is altijd leuk om nieuwe kleding aan te trekken. Als wielerclub kopen we iedere drie a vier jaar nieuwe kleding. Om de kleding voor de clubleden aantrekkelijk geprijsd te maken, hebben we sponsoren gezocht.

Als club willen we graag sponsoren uit de directe omgeving van Maarssen hebben. Gelukkig hebben we de volgende bedrijven bereid gevonden om de kleding van de club de komende vier jaren te sponsoren:

Freelance.NL , fietsenhandel Markerink, Fysiotherapie Julianaweg Maarssen,  APPM management consultants, BIJBVO, Zeb den Uyl Vloerenrenovatie, Impress, Bike Center Woerden.

Op zondag 8 maart 2015 was de eerst officiële rit in de nieuwe kleding. Op de trappen van buitenverblijf Vechtoever werd de zonnige foto gemaakt. De eerste tocht ging richting Woerdense Verlaat langs rivier de Meije naar Nieuwkoop. Bij restaurant het Vliegend Paard genoten we van de koffie, het appelgebak en de voorjaarszon op het terras.  Er werd volop gesproken over de fijne nieuwe fietskleding en de goede zeem in de broek.