Fiets mee op zondag 23 december a.s. tijdens de actie van Serieus Request,

Fiets mee op zondag 23 december a.s. tijdens de actie van Serieus Request, zie https://www.veloheuvelrug.nl/velo-heuvelrug-ondersteunt-3fm-serious-request/#more-2390

Velo Heuvelrug ondersteunt dit jaar 3FM Serious Request. Er zijn drie goede doelen welke je kunt steunen dit jaar en wij kiezen voor het goede doel “reanimatie”. Daarom organiseren wij deze actie in samenwerking met Hart Veilig Amerongen. De Proloog werkt ook mee, hier zullen de acties ook plaats vinden.

Wat gaan we doen? Op zondag 23 december dagen wij jullie uit om, met de fiets, zoveel mogelijk hoogtemeters te gaan maken op de Amerongse berg. De start en finish zijn bij de Proloog. Wanneer je 1 keer heen en weer fietst over de berg dan heb je 106 hoogtemeters in de pocket. Om deel te mogen nemen heb je een stempelkaart nodig, deze kost €5,-. Uiteraard komt dit ten goede van het goede doel. Laat je verder sponsoren door familie en vrienden voor een vast bedrag of per hoogtemeter. Elk bedrag is welkom! De start is bij zonsopgang om 08:49 en je mag fietsten tot zonsondergang om 16:31.