Je bekijkt nu Enquete over de ‘fietswielenmarkt’
Fietswiel-Enquete

Enquete over de ‘fietswielenmarkt’

Beste WTC-leden,

Deze week ben ik benaderd door Joey Struijs, een student aan de Fontys Hogeschool en bezig met een afstudeerscriptie. Een concreet onderwerp en Joey nam de moeite mij persoonlijk aan te schrijven. Daarom de medewerking hieraan. Hieronder de toelichting:


Ik voer momenteel een onderzoek uit naar de fietswielenmarkt voor mijn studie Marketing & Management. Graag wil ik uw mening en die van uw leden van WTC Maarssen weten op het gebied van fietswielen. Daarom vraag ik of u mijn enquête in wilt vullen, en tevens wilt doorsturen naar uw leden. U en uw leden zouden mij hiermee enorm helpen voor mijn afstudeeronderzoek! Met behulp van uw antwoorden en die van uw leden, kan ik verschillende trends binnen de racewielenmarkt in kaart brengen. Denk hierbij aan velg- of schijfremmen, type band maar ook het type velg.

De enquête is volledig anoniem en zal maximaal 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Onderstaande link verwijst u door naar de online enquête:

http://fontysfeht.qualtrics.com/SE/?SID=SV_237fPU755isTfDL

Als u deze mail kunt doorsturen naar uw leden dan waardeer ik dat enorm! Het is van groot belang voor de input van mijn afstudeerscriptie. Alvast vriendelijk bedankt Ward!

Met vriendelijke en sportieve groet,
Joey Struijs