Je bekijkt nu Clubkleding wissel actie lange mouwen shirt en windbreakers

Clubkleding wissel actie lange mouwen shirt en windbreakers

Het lange mouwen shirt en de windbreakers kunnen worden geruild voor een betere maat. Bioracer heeft voor het shirt lange mouwenverkeerde stof aangeleverd gekregen dat bij het bedrukken andere eigenschappen vertoonde. Daardoor zijn de shirts groter geworden uitgevallen. De windbreaker wordt ook als ruim ervaren, maar dit heeft niet dezelfde oorzaak.Dat betekent dat deze twee kledingstukken bij de meeste leden nogal ruim zit (klapperende mouwen). Het omruilen is nogal een operatie, dus lees de onderstaande instructies goed door. Er zijn nog 2 momenten waarop je deze twee kledingstukken kunt omruilen: dinsdag 21 mei en vrijdag 24 mei! Daarna is het niet meer mogelijk.

Lange mouwen shirts

Voor de lange mouwen shirts zijn inmiddels nieuwe shirts geleverd en de oude kunnen worden omgewisseld. Dat gaat als volgt geregeld: iedereen die ten oosten (Maarssen Dorp kant) van het Amsterdam-Rijnkanaal woont tot en met Oud Zuylen kan zijn/haar shirt omruilen bij Erik Luttik, Burg. Huydecoperhof 1, Maarssen. Alle leden die aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal, Utrecht en verder zuidelijk wonen, kunnen hun shirt omruilen bij Henk Harkema, Reigerskamp 181, Maarssenbroek. LET OP: Afgelopen dinsdag 14 mei was de eerste mogelijkheid. De volgende 2 mogelijkheden zijn dinsdag 21 mei en vrijdag 24 mei. VERGEET NIET JE OUDE SHIRT MEE TE NEMEN!!!!

Windbreakers

De windbreakers zitten niet bij iedereen te ruim. Alleen die leden die een 1 maat kleinere windbreaker willen ontvangen, dienen vóór 30 mei het in bezit zijnde exemplaar gewassen bij Erik Luttik of Henk Harkemain te leveren. Op basis van het ingeleverde materiaal kunnen we dan in samenwerking met Bioracer kijken wat er nog nodig is om aan deze leden de juiste maat uit te kunnen geven. Er volgt later een bericht hoe deze uitgave zal worden gedaan. We gaan er van uit dat de leden die 30 mei geen windbreaker hebben ingeleverd, tevreden zijn met het geleverde materiaal. Later omruilen kan niet meer.

Bestelmomenten clubkleding

Er komen dit wegseizoen nog 2 momenten waarop je clubkleding kunt (bij)bestellen. Mocht je nog niet besteld hebbenof extrakleding nodig hebben, zorg dat je op tijd actie onderneemt.

Mei: zoals de afgelopen jaren gebruikelijk was door middel van het formulier op de website te sturen naar Bike Center Woerden met een kopie aan Erik Luttik en Henk Harkema.

Augustus / September: via website Bioracer (informatie volgt t.z.t.).