Je bekijkt nu Afscheid Albert en Teun

Afscheid Albert en Teun

Pieken en soms hele diepe dalen

Afgelopen vrijdag hebben we ons 35-jarige jubileum als club gevierd. Op die vrijdag was helaas net bekend geworden dat Albert van Leeuwen de dag ervoor was overleden. Toen beseften we als leden al dat naast de pieken, die we tijdens het wielrennen beleven, er soms ook diepe dalen zijn.

Maar niemand had verwacht dat er nog zo’n diep dal zou komen. Op zondag zijn we totaal onverwacht geconfronteerd met het overlijden van een andere clubgenoot, Teun van Es. En dat terwijl hij afgelopen vrijdag nog met ons meefeestte

Via deze nieuwsbrief willen wij jullie informeren over de praktische zaken met betrekking tot het afscheid van deze twee gewaardeerde clubleden.

Albert van Leeuwen

Afgelopen donderdag, 30 augustus, is Albert van Leeuwen op 56-jarige leeftijd overleden. Een ongelofelijk triest nieuws voor veel leden die hem goed hebben gekend. Albert was vooral te vinden in de snelste groep van onze club. Een sportman in hart en nieren die héél veel op de fiets te vinden was en met wie een aantal van onze clubleden zelfs het tijdrijden hebben beoefend tot aan het niveau van de Nederlandse kampioenschappen. 

Afgelopen maart werd een hersentumor bij hem ontdekt. Nu, nog geen half jaar later, is hij thuis in Maarssen overleden. 

Op vrijdag 7 september a.s. om 14.00 zal Albert gecremeerd worden in Domstede Dela, Proostwetering 8 in Utrecht.

Aansluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren.

 

Teun van Es                 

Teun van Es heeft afgelopen vrijdag het 35-jarige jubileum van onze club nog mee gevierd. Vanzelfsprekend, hij is altijd een actief clublid geweest en heeft veel voor ons betekend. Jarenlang was hij een van de drijvende krachten achter het clubweekend in Zuid Limburg. Hij maakte leden enthousiast om hieraan deel te nemen, regelde de inschrijvingen, verblijven en is zelfs gaan voorproeven voor het eten. Daarnaast lezen we zo’n 4 keer per jaar de Pedaleur, ons clubblad. Samen met zijn goede vriend Herman Eijgelshoven, is hij al jaren verantwoordelijk voor de redactie, drukken en verspreiding van het blad.
Teun is in de nacht van zaterdag op zondag overleden in zijn slaap op 68-jarige leeftijd. We zullen deze drijvende kracht in onze club enorm gaan missen.

Om afscheid te kunnen nemen van Teun zijn er drie momenten. 

  1. Zondagavond 9 september is er van 19.00 tot 20.00 een condoleance. Deze is in het Uitvaartcentrum Snijders, Kerkweg 14 te Maarssen.
  2. Maandag 10 september is er van 11.00 tot 12.00 de afscheidsceremonie. Deze vindt plaats in het Uitvaartcentrum Snijders, Kerkweg 14 te Maarssen *) 
  3. Maandag 10 september bij de begrafenis en/of aansluitend bij de ceremonie. De begraafplaats bevindt zich aan de Groeneweg. De begrafenis zal 12.30 starten en de ceremonie aansluitend daarop, rond 13.30 in het Uitvaartcentrum Snijders, Kerkweg 14 te Maarssen. 

*) De familie heeft besloten, mede door de overweldigende belangstelling en medeleven vanuit de club, de ceremonie toch open te stellen voor ons.  Jullie zijn van harte uitgenodigd om samen afscheid te nemen. Na de ceremonie zal de begrafenis in Oud-Zuilen zijn. (toegevoegd op 5-sept)