Je bekijkt nu Ruuds Koppeltijdrit 2021

Ruuds Koppeltijdrit 2021


Evenementgegevens


LET OP, vanwege de voorspelde weersomstandigheden is de datum voor deze activiteit gewijzigd! 

Het is weer tijd voor de jaarlijkse traditie voor WTC Maarssen: Ruuds Koppeltijdrit! Deze rit is elk jaar officieel de afsluiting van het wielerseizoen voor de WTC-leden.

Wat is Ruuds Koppeltijdrit? Het uitgangspunt van deze koppeltijdrit is dat je met een andere WTC-er als koppel de gepijlde route rijdt zonder gebruik te maken van je fietscomputer, telefoon of andere tijd/kilometerregistratie. Per koppel wordt vooraf opgegeven wat de gemiddelde snelheid (km/uur) zal worden. Het koppel dat het dichtst in de buurt van de opgegeven gemiddelde snelheid rijdt ontvangt de felbegeerde wisselbeker. Geef je dus snel op! Je mag zelf kiezen met wie je samen rijdt, de koppels worden ter plaatse gevormd.

 

Plaats

ALEX bar, Nassaustraat 68,  Maarssen

Programma   

  • 09:30 – 10:00: Ontvangst met koffie met gebak bij ALEX bar. Koppel vormen met een andere WTC-er, gemiddelde snelheid afspreken en gezamenlijk als koppel bij de commissie aan de tafel melden
  • 10:00: Foto moment
  • 10:00 – 10:30: Vertrek van de koppels  (om de minuut vertrekt er een koppel)
  • 12:30 – 13:30: Aankomst bij ALEX bar
  • 13:00 – 15:00: Gezamenlijke borrel (je krijgt 1 consumptie van WTC Maarssen, overige consumpties zijn voor eigen rekening), lunch  (soep en broodje, aangeboden door WTC Maarssen)

Prijsuitreiking: de wisselbeker is voor……?

Overige info

Je fiets kan op het terras van ALEX bar geplaatst worden. Verzoek aan iedereen om op de fietsen te letten.

De te rijden afstand is ongeveer 60 tot 70 kilometer.

 

Wil je meedoen? Geef je dan hieronder op! Dat kan tot en met donderdag 7 oktober 2021! Er zijn geen kosten aan verbonden. Indien je je niet of niet op tijd hebt opgegeven, kunnen we als organisatie je deelname helaas niet garanderen. Met andere woorden; wees er snel bij!

Sportieve groet van het organiserend comité,
Hugo, Jan Willem en Rámon