Koppeltijdrit


Evenementgegevens


Zondag 9 oktober gaan weer de koppeltijdrit rijden. Geef je nu op, we willen graag op tijd weten hoeveel deelnemers er komen. Let op; als het slecht weer is wordt de rit 1 week verzet!

Wat gaan we doen? Je fietst, samen met een andere fietser, als koppel, een route. Dit doe je zonder snelheidsmeter o.i.d.

Vooraf geef je op hoe hard je denkt te fietsen. Je fietst dus op gevoel. Diegene die het dichtste bij zijn opgegeven snelheid komt is de winnaar! Dit koppel krijgt 1 jaar roem en jullie namen komen op het bekende jaarbordje, wat je dan 1 jaar aan jouw muur mag hangen!

alles op een rijtje:

datum:   zondag 9 oktober 2022
inloop:   09:30.  Welkom met koffie en appelgebak
vertrek:  vanaf 10:00
waar:  eetcafé Symfonie, Harmonieplein

Hoe/ wat houdt het in:
Vanaf 09:30 kan je als duo in schrijven bij de organisatie en je gemiddelde snelheid opgeven die je gezamenlijk denkt te gaan rijden. Vervolgens rijdt je met z’n tweeën een onbekende, maar wel gepijlde route van rond de 70 km. Het principe van de koppeltijdrit is dat je dit doet zonder registratie apparatuur en dat je puur op gevoel je gemiddelde probeert te halen. We vertrouwen daarbij op ieder zijn eerlijkheid.

terugkomst:  rond 13:00.   Bij terugkomst is er een gratis lunch en een drankje voor degenen die zich van te voren hebben opgeven. En worden de winnaars beloond met eeuwige roem en het wisselbord.

Onze sponsoren hebben het ook dit jaar weer mogelijk gemaakt dat je gratis kunt deelnemen. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat je je opgeeft via de website. Het is mogelijk mee te fietsen zonder aan te melden, maar reken er dan op dat er een bijdrage van €20 bij je in rekening zal worden gebracht.

=> Opgeven kan tot en met donderdagavond 6 oktober 2022. Indien je je later opgeeft, dan geldt bovenstaande voorwaarden.

Let op: vol = vol

We zien jullie graag aan de start verschijnen voor een gezellige fietsdag.

Hugo, Ràmon, Jan Willem
De organisatoren

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.