Je bekijkt nu Feest 31augustus

Feest 31augustus


Evenementgegevens


Op vrijdagavond 31 augustus vieren we  feest!

Feest omdat onze club 35 jaar bestaat.  Het belooft een leuke en gezellige avond te worden bij Geesberge. Er is muziek  verzorgd door een heuse DJ. Naast drankjes, wordt er ook gezorgd voor bitterballen en saté van de BBQ met als klapper op de vuurpijl nog een ‘late night’ lekkernij rond 23:00 uur. Kortom, een avondvullend programma, waarbij we het erg leuk vinden om zoveel mogelijk leden bij elkaar te hebben.

Maar omdat het fietsen bij WTC Maarssen ook de nodige impact op je gezinsleden heeft – een clubrondje neemt toch al snel een groot deel van de dag of avond in beslag – vinden we het ook belangrijk om de partners mee te laten delen in de feestvreugde. Daarom nodigen we ook hen van harte uit, zodat ook zij nu eens de gezichten bij al die mooie fietsverhalen kunnen zien!

Wanneer?

Vrijdagavond 31 augustus 2018

Hoe laat?
20:00 – 24:00

(zaal open 19:30)

 

Waar?

Bij Geesberge (Zandpad 23 te Maarssen)

 

Aanmelden?
Wil je komen, geef je dan hieronder op. Komt je partner ook, wil je dit dan bij de overboeking even vermelden, zoals dat hieronder staat ?

Kosten?

Clublid                  €10

Introducee         €15

Graag na je aanmelding direct het geld overboeken op de IBAN van

WTC Maarssen NL67 RABO 0340 1819 23 met omschrijving “Feest”  of Feest en partner” indien je met je partner komt.

 

Opgeven kan opgeven tot en met dinsdag 28 augustus 2018.  De betaling dient op woensdag 29 augustus bij de club binnen te zijn.

Indien je zonder aanmelding of zonder vooruit betaling bij het feest komt, dan zijn de kosten aan de deur €20 per persoon (voor zowel clublid als wel voor een introducé).

 

De feestcommissie

Jennifer, Theo, Erik Dirkse, Jeroen

 

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.