Je bekijkt nu Details openingsrit 2020

Details openingsrit 2020


Evenementgegevens


Beste leden,

Zoals al aangekondigd, gaan we aan a.s. zondag de langverwachte openingsrit 2020 rijden. Het is eindelijk zover. Maar, om toch met de geldende maatregelen rekening te houden, hier een korte uitleg hoe we gaan rijden. Het koffie moment is in De Hoef, bij het pannenkoekenrestaurant ‘De Strooppot’. Zowel vanuit Maarssen naar De Hoef als voor de terugweg, kun je ter plekke kiezen uit een kortere en langere route. Op die manier kun je je eigen afstand samenstellen. Zorg dat je de gpx bestanden op je computer zet (of bij iemand blijven die zoiets heeft ;-)).

Van Maarssen naar De Hoef – kort (46km)

Van Maarssen naar De Hoef – lang (56km)

Van De Hoef terug naar Maarssen – kort (28km)

Van De Hoef terug naar Maarssen – lang (52km)

Hoe gaan we starten

Zowel bij de start in Maarssen als in Den Hoef starten we in groepen van 4 tot max 8 personen. Een van ons zal bij de start staan om groepen voor de korte en lange afstand samen te stellen. Iedereen keer als er een groep ‘klaarstaat’ mag deze vertrekken. Tussen de vertrekkende groepen wordt plm 2 a 3 minuten ruimte gehouden. We starten vanaf ~8.55 tot ~9.15 en op basis van aankomst bij start plek. (Zie schets) Bij aankomst fiets je langs het Zand de Harmonieweg in. Stel je aan de linker kant op voor de lange route en rechts voor de korte. Daarbij kun je dus 1m5 afstand houden en zal het vormen van groepen snel gaan. Je weet dus niet (helemaal) met wie je fietst, daarmee ontstaan er hopelijk ook wat nieuwe contacten. Op dezelfde manier vertrekken we ook bij het restaurant. Op aanwijzing kan de terug weg ook korter worden gereden (plm 40km), kortom voor ieder wat wils.

Bij het pannenkoeken restaurant worden we vanaf een uur of 11 verwacht, je hoeft dus niet knetterhard te fietsen! Zowel aan de voorkant als zijkant zijn er terrassen waar we ons moeten verspreiden. Er is koffie en gebak. Om de aantallen goed in te schatten MOET je je opgeven.
PS: degene die zich voor de eerste uitnodiging hebben opgegeven, hoeven dit niet nóg een keer te doen.

De weersverwachting: Zon en wolken en 0 mm regen: het lijkt er toch eindelijk van te komen!!

Aanmelden activiteit

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.