Je bekijkt nu Algemene Ledenvergadering 2023

Algemene Ledenvergadering 2023


Evenementgegevens


Beste leden,

De jaarlijkse ALV staat weer voor de deur en zal gehouden worden op maandag 6 februari 2023. Het moment waarop de status van onze club zal worden besproken en vooruit wordt gekeken naar het komende seizoen 2023. Tevens het moment waarop het bestuur om stemmen van de leden kan vragen en jij dus je stem kan laten horen! Tenslotte is deze ALV het moment waarop Jennifer en Erik na jaren trouwe dienst hun bestuursfuncties zullen neerleggen. Wie zal hun taken gaan oppakken?

Belangrijk dus dat jij er bij bent!

Heb jij naast de gebruikelijke agendapunten, zoals de financiën, activiteiten en communicatie nog andere punten die het bestuur moet meenemen in de vergadering, laat ons dit dan voor 1 februari weten via secretaris@wtcmaarssen.nl.

Waar we vorige ALV nog virtueel moesten houden, kunnen we nu gelukkig weer in levende lijve afspreken! Als locatie is gekozen voor restaurant Le Brasseur in Maarssen-dorp.

De inloop is vanaf 19:30 uur. De vergadering zelf start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:15 uur. Na afloop van de vergadering is er nog gelegenheid om gezellig even na te borrelen.

Kom jij ook? Geef je dan snel op!

Groetjes van het bestuur,
Jeroen, Jennifer, Erik, Ruud, Geert en Machiel

= = = = =

Agenda:

Agenda AV WTC Maarssen 6 februari 2023

Verenigingsreglement versie 2023:

WTC Maarssen verenigingsreglement versie 2023

Notulen Algemene Vergadering feb 2022:

Notulen-ledenvergadering-WTC-Maarssen-07-02-2022.pdf

 

Aanmelden activiteit

Alleen ingelogde gebruikers kunnen boekingen plaatsen