Je bekijkt nu Oliebollen happen

Oliebollen happen

Onze club heeft meerdere tradities; de oliebollentocht is wel een van de bekendste. Vandaag hebben ruim 40 MTB-ers een rondje over de heide gemaakt om in Hilversum een oliebol te eten.

De start was al goed; we kregen koffie en koek bij fietsenhandel Markerink. Na een fotootje voor de deur gingen we in twee grote groepen naar de heide van Hilversum, een rondje over de heide en daarna door de bossen bracht ons in het centrum van Hilversum. Het was een mooi gezicht hoe een sliert van oranje / zwart MTB-ers zich door de bossen bewoog.

Van onze meester banketbakker Eric Brouwer kreeg iedereen een heerlijke oliebol. Die kon “af geblust” worden met een bakkie koffie.

Na alweer een foto zijn we via andere bospaden naar de Kinderboerderij Stichtse Hoeve gereden. Daar heeft een grote afvaardiging de collectebus die we bij Ben Markerink aardig gevuld hadden aan de beheerder Chris overhandigd. (de kinderboerderij is verplicht om een verbouwing te laten uitvoeren om daarmee aan de nieuwe wettelijke eisen te voldoen.)  . Toen snel naar huis onder de douche, want door de regen hadden we het wel koud gekregen.

Dank aan allen die geholpen hebben om deze rit een succes te maken.

Wil je foto’s zien, klik dan op  Oliebollentocht2018