Je bekijkt nu WTC zoekt nieuw bestuurslid

WTC zoekt nieuw bestuurslid

WTC zoekt nieuw bestuurslid

Tijdens de ALV van afgelopen maandag hebben we met veel dank voor zijn inzet, afscheid genomen van Maarten Borst. Maarten heeft zich zes jaar lang ingezet voor de club en veel mooie dingen tot stand helpen brengen. Zo heeft Maarten in de afgelopen maanden ook meegedacht hoe we komende jaren invulling kunnen geven aan onze wielerclub. Die toekomst gaat vorm krijgen rondom een viertal thema’s.

In de laatste Pedaleur hebben we deze thema’s al toegelicht en tijdens de ALV hebben wij als bestuur daar verder laten horen hoe we daar stappen in willen gaan zetten (zie ook https://www.wtcmaarssen.nl/algemeen/3883).

Als bestuur zien wij een periode aankomen van kleine stappen zetten, gericht op onze leden en een handreiking naar stille en aspirant leden. Die handreiking moet vorm gaan krijgen in concrete stappen. Help jij ons mee in het zetten van die stappen. Kortom, we zijn op zoek naar een lid dat zich coöperatief wil inzetten. Die het leuk vind om mee te bouwen aan deze vereniging.

Mocht je twijfels hebben (bv qua tijdsbesteding), bel een van de bestuursleden op, om deze te bespreken. Het bestuur is op vrijwillige basis en moet daarom ingevuld worden zoals het een ieder het beste past.

Namens het bestuur,
Ward de Beer
Voorzitter WTC Maarssen

Dit bericht heeft één reactie

 1. Dick Plomp

  Goeden avond Ward,

  Ik heb tijd over dus ben graag bereid om iets extra’s voor wtc Maarssen te doen
  wellicht even een afspraak om e.e.a. door te spreken.

  vriendelijke groet

  Dick Plomp
  0626908995

Reageren is niet mogelijk.