Je bekijkt nu Wie komt het bestuur versterken?

Wie komt het bestuur versterken?

Wie komt het bestuur versterken?

Voor Geert Datema, onze secretaris binnen het bestuur, zit binnenkort de zes jaar trouwe dienst er op. Geert heeft aangegeven het stokje graag te willen overgeven. Hij heeft er de afgelopen zes jaar de nodige energie in gestopt en het ledenaantal gestaag zien groeien. Wij zijn Geert veel dank verschuldigd voor zijn inzet al die jaren!

Met het vertrek van Geert zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Daarom aan iedereen binnen WTC Maarssen deze oproep om je kandidaat te stellen voor een functie binnen het bestuur. Dat mag, maar hoeft niet per sé, voor de rol van secretaris. Hulp kunnen we binnen het bestuur goed gebruiken. We staan namelijk op het punt om binnen onze vereniging een aantal stappen te zetten die voor veel leden van belang zijn. Deze zaken moeten goed geregeld worden, zodat iedereen binnen de vereniging met plezier kan blijven en komen fietsen. Ben je geïnteresseerd in een functie binnen het bestuur en wil je weten wat dit inhoudt? Bel dan gerust met Jeroen Bouman of ondergetekende. We kunnen je dan vertellen waar we als bestuur zoal aan werken en hoe we dat willen bereiken. Het uitgangspunt daarbij is dat we dat in ieder geval zoveel mogelijk met en voor alle leden willen doen. We hopen vóór de ALV iemand te vinden, zodat we een voltallig bestuur aan onze leden kunnen presenteren op 13 februari.

Ander bestuursnieuws

Misschien weten jullie het nog dat de bestuursfunctie van Dick Plomp afgelopen jaar is vrijgekomen en daar ook een kandidaat voor gezocht werd. Nou, die hebben we gevonden! Jennifer Huizer heeft aangegeven zich graag in te willen zetten voor het bestuur. Zij is al een aantal jaar een bekend gezicht binnen de club en vindt het leuk om haar steentje bij te dragen. Daar zijn wij heel erg blij mee. Ze beschikt namelijk over de nodige bestuurservaring en neemt deze ervaring mee, wat voor ons weer erg leerzaam en nuttig is. Jennifer zal officieel tijdens de ALV voorgedragen worden als nieuw bestuurslid.

Groet,

Ward de Beer
voorzitter@wtcmaarssen.nl