Bestuur weer compleet!

Nieuwe kandidaat bestuurslid gevonden! Mogen we even voorstellen?

Beste leden,

Met groot genoegen wil ik aan jullie voorstellen, Dick Plomp als de nieuwe kandidaat bestuurslid. Na de Algemene Ledenvergadering van februari is de oproep op internet geplaatst om iedereen de kans te bieden. Daarop hebben zich verschillende mensen gemeld die een bijdrage willen leveren aan de club en in sommige gevallen hebben wij actief leden benaderd.

Door agenda-technische redenen heeft de hele procedure, om een kandidaat te vinden, iets langer op zich laten wachten dan de geplande tijdslijnen van eind maart. Tijdens de ALV hebben we met elkaar afgesproken dat ik jullie het nieuwe bestuurslid zou voorstellen, daarom nu nog voorgesteld als ‘kandidaat’. Omdat we als bestuur snel verder willen met volle bezetting, hebben we daarbij ook afgesproken dat we niet wachten tot een volgende ALV (mogelijk pas februari 2017), maar dat we na deze voorstelling, alle leden een periode van 2 weken gunnen, om eventueel bezwaar aan te merken. Ik hoop natuurlijk dat jullie Dick vooral hieronder zullen feliciteren en aanmoedigen om de bestuursfunctie voor onze club op te pakken. Mocht je wel een bezwaar willen uiten, verzoek ik je telefonisch contact met mij op te nemen. Tot zo ver het officiële deel.

Want, de belangrijkste vraag is natuurlijk, wie is Dick Plomp? Daar gaat hij zelf antwoord opgeven.


Mijn naam is Dick Plomp 56 jaar en sinds kort een van de nieuwe bestuursleden bij WTC Maarssen.

Foto Dick PlompMijn motivatie is dat ik graag de leden van WTC beter en sneller wil leren kennen. Ook vind ik dat geen vereniging kan bestaan zonder de inzet van zijn leden op welke wijze dan ook. Na een aantal gesprekken met de huidige bestuursleden bleek dat er ook nog een aantal uitdagingen liggen binnen de vereniging waarvan ik denk dat die mooi aansluiten bij mijn interesses zoals (verkeers)veiligheid, vooral als oud opleider binnen de rij-instructie spreekt mij dit zeer aan.

Ik ben getrouwd met Christa en samen hebben wij 5 kinderen, ik ben begonnen met fietsen in 2013 bij CS030, een mooie fiets vereniging, maar de ambities van CS030 lagen voor mij te hoog. In 2014 heb ik de Alpe d’Huzes gefietst, een aanrader alleen al voor het goede doel. In 2015 heb ik weinig tot niet kunnen fietsen, dit door blessure leed, maar ben toen wel lid geworden van WTC Maarssen. Momenteel probeer ik aan te haken op de zondag maar zelfs de ‘langzame’ groep blijkt toch nog een beste uitdaging voor mij.

Daar ik in 2014 ben afgekeurd heb ik veel tijd over ik ben werkzaam als vrijwilliger voor o.a. Inspire2live en de stichting Melanoom en ook werk ik een aantal uren per week als vrijwilliger / conciërge op r.k. Basis school de Twaalfruiter in Vleuten

Er was nog wat tijd over en in deze tijd hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan WTC Maarssen waar ik prettig ben ontvangen en mij best thuis voel. Mocht u mij tegen komen schroom niet als U vragen heeft alles mag gevraagd worden.

Graag tot ziens en sportieve groet

Dick Plomp

Alpe d’Huzes: Http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/dickplomp

Inspire2Live: Http://www.inspire2live.org