Je bekijkt nu Bestuur heeft vacature!

Bestuur heeft vacature!

Hoewel Dick Plomp net in de Pedaleur zichzelf heeft voorgesteld als nieuw lid van het bestuur, hebben we (het bestuur) helaas weer afscheid moeten nemen van Dick. Hij schrijft hierover het volgende:

Aan alle leden van W.T.C. Maarssen,
Langs deze weg moet ik helaas kenbaar maken dat ik door privé omstandigheden niet meer deel uit kan, en zal maken van het bestuur van W.T.C. Maarssen.
Ik ben met veel enthousiasme begonnen aan deze taak maar heb daarbij mijn eigen fysieke beperkingen zwaar onderschat.
Ook heb ik besloten te stoppen met actief “race”-fietsen omdat het is gebleken dat ik door mijn visuele beperking te onzeker ben om verantwoord in een groep mee te fietsen. Dit heeft tot gevolg dat ik mijn lidmaatschap bij W.T.C. Maarssen met onmiddellijke ingang zal stop zetten.
Ik wens iedereen bijzonder veel fiets plezier bij deze mooie vereniging.
Vriendelijke groet
Dick Plomp

Uiteraard erg vervelend voor Dick om te moeten stoppen waar je met veel enthousiasme aan bent begonnen. We wensen Dick veel sterkte.

De praktische kant is, dat er per direct, weer een plek in het bestuur is vrijgekomen. Ik wil daarom alle leden oproepen en uitnodigen om te reageren als je onderdeel wilt zijn van een fantastisch bestuur. De oproep is vooral gericht aan de leden die doorgaans in de gezellige of snelle groep meefietsen. Op die manier weten we een goede balans in het bestuur te houden en zorgen we ervoor dat de geluiden uit álle groepen evenredig binnenkomen.

Wil je meer weten wat dat dan precies inhoud voor dat je je vastlegt, bel mij of Jeroen Bouman. We kunnen je dan meer vertellen waar we zoal aan werken en hoe we dat willen bereiken. In ieder geval zoveel mogelijk met en voor alle leden.

Groet,

Ward de Beer
voorzitter@wtcmaarssen.nl